Despre noi

Meșteșugul prelucrării lemnului s-a adaptat de-a lungul timpului la noile unelte disponibile tâmplarilor. Cu ajutorul tehnologiei CNC obținem diverse finisaje detaliate și forme complexe într-un timp mai scurt decât ar fi fost posibil manual.

Acest meșteșug, indiferent că este fidel uneltelor tradiționale sau este deschis noilor facilități de prelucrare a lemnului, implică abilități specifice, experiență și cunoștințe transmise din generație în generație. Tâmplăria este mai mult decât simpla utilizare a unor unelte. Tâmplăria este o formă de exprimare a artei și a pasiunii.

Frumusețea și funcționalitatea obiectelor din lemn se datorează deschiderii continue a tâmplarilor pasionați față de tot ceea ce le poate îmbunătăți abilitățile. Aici putem discuta despre tehnici de selecție și pregătire a lemnului folosit cât și despre unelte din ce în ce mai eficiente. Unicitatea și valoarea artistică a creațiilor din lemn nu depinde de tehnica de prelucrare folosită de către un anumit atelier de tâmplărie, ci de viziunea unică a tâmplarilor devotați acestei bresle. Ei sunt cei care aduc elemente inovatoare în designul și prelucrarea pieselor din lemn.

Arhitecții specializați în obiecte de interior se concentrează pe designul și producția unor obiecte din lemn deosebite, care să se potrivească perfect cu dorințele clienților. Ei au introdus în tâmplărie elemente moderne de estetică, ergonomie și materiale pentru a crea obiecte din lemn cu valoare ridicată.

Prelucrăm cu precizie și măiestrie diverse obiecte din lemn – de la jucării, trofee, decorațiuni craft diy amenajări interioare până la diverse elemente pentru mobilier și tâmplărie din lemn.

Beneficiile CNC fac ca produsele din lemn prelucrate să fie apreciate în fabricarea de mobilier, construcția de case, designul interior, industria artizanală și multe altele. Estetica lor deosebită, precizia și capacitatea de personalizare le fac atractive pentru clienții care caută produse de calitate superioară și design unic.

Suntem deschiși la colaborări de succes în prelucrarea CNC a lemnului, în produse de serie sau unicat cu elemente simple sau complexe.